Informații generale

S.C. Photography Art Concept S.R.L. se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze și să nu înstrăineze în nici un fel către terți datele dumneavoastra personale pe care ni le dezvăluiți online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul rețelelor sociale sau telefonic.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal rămâne una din preocupările principale ale companiei și prin prezenta pagină vă informam cu privire la prelucrarea acestor date în contextul utilizării site-ului madalinacatinean.com.

GDPR
Suntem aliniați cu regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și conform GDPR, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și în scopurile precis menționate datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizați folosind site-ul nostru. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele personale, însă refuzând nu veți putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veți putea lasă comentarii, nu veți putea cere oferte de preț sau informații, în consecință nu vom putea tine legătura.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele dumneavoastra sunt folosite strict pentru a va putea contacta și trimite ofertele serviciilor noastre. Nu vom oferi altor terți datele dumneavoastră personale.

Contact via email
Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj direct către adresa noastră de mail contact@madalinacatinean.com, ne dați în mod direct consimțământul de a vă răspunde ori de cate ori va fi necesar. În urma contactului vom colecta adresa de mail și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea raspunde sau contacta. Nu oferim altor terți datele dumnavoastră personale și puteți cere ștergerea lor printr-o solicitsre la adresa de mail contact@madalinacatinean.com.

Formularul de contact sau comanda produse/servicii
În urma folosirii formularului de contact sunt colectate următoarele date: nume și prenume, telefon și adresă de mail. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea contacta și oferi serviciile noastre. Nu oferim altor terți datele dumneavoastră personale, puteți cere ștergerea lor printr-o solicitare la adresa de mail contact@madalinacatinean.com.

Contact telefonic
În urma folosirii contactului telefonic către unul din numerele noastre de telefon 0728 732 179, ne dați în mod direct consimțământul de a vă raspunde sau contacta telefonic ori de câte ori va fi necesar. Numărul dumneavoastra de telefon de telefon nu vă rămâne stocat la noi decât daca veți deveni client și îl vom folosi doar pentru a vă putea contacta. Nu vom oferi altor terți numărul dumneavoastra de telefon în scopul de marketing. Puteți cere ștergerea numărului de telefon printr-o simplă solicitare la adresa de mail contact@madalincatinean.com sau telefonic.

Newsletter
In urma folosirii formularului de contact de pe site sunt colectate următoarele date: nume, prenume  și adresa de mail în scopul de a vă ține la curent cu noile oferte. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi pentru a vă a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele dumneavoastră personale, puteți cere ștergerea lor printr-o solicitare la adresa de mail contact@madalinacatinean.com. În cazul în care nu mai doriți să primiti mesaje newsletter, aveți posibilitatea de dezabonare direct din mesajul mail primit.

Analiza și statistici trafic
Site-ul madalinacatinean.com folosește Google Analytics pentru a analiza modul în care vizitatorii folosesc site-ul și pentru a obține statistici cu scopul îmbunătățirii performantelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibilă colectarea datelelor dumneavoastră în mod automat, cum ar fi durata și ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit și adresa IP. Responsabilitatea colectării datelor revenind direct Google Inc.

Rețelele sociale
Dacă ne contactati prin intermediul unei rețele sociale cum ar fi facebook, instagram, pinterest, tiktok sau youtube, vă vom răspunde dar nu vom salva datele dumneavoastră de contact decât daca deveniți clientul nostru. Aici, includem toate conturile sociale create până în prezent și pe care le vom crea în viitor. Nu oferim altor terti datele dumneavoastră personale, puteți solicita ștergerea lor printr-o cerere la adresa de mail contact@madalinacatinean.com, specificând cu exactitate profilul și de pe ce rețea de socializare ne-ați contactat.

Durata pentru care vă prelucrăm datele
Nu oferim un termen, datele dumneavoastră rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde, contacta și pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele dumneavoastră personale. Puteți cere ștergerea lor printr-o solicitare la adresa de mail contact@madalinacatinean.com.

Pentru mai multe informații sau soluționarea de litigii vă rugam să ne contactati pe adresa contact@madalinacatinean.com sau folosind formularul de contact.