1. Definitii
 2. Dispozitii generale
 3. Reguli de utilizare a site-ului
 4. Proprietatea intelectuala si industriala
 5. Informatii prezente pe site
 6. Conformitatea produselor si garantii
 7. Dreptul de denuntare unilaterala (Retragere)
 8. Confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal
 9. Promovarea produselor si ofertelor
 10. Raspundere
 11. Sesizari / Reclamatii
 12. Legislatia aplicabila

 

Orice accesare sau vizitare a site-ului www.madalinacatinean.com ori utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestui site implica acceptarea Termenilor si conditiilor expuse in cele ce urmeaza, in afara de cazul in care pentru continutul respectiv exista conditii de folosire distinct formulate sau dispuneti de un alt acord de utilizare valid incheiat.

In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenele și Conditiile expuse in prezentul document, va rugam sa nu utilizati acest site.

Accesul la Serviciile din site va fi permis numai membrilor si clientilor și numai in urma acceptarii conditiilor de utilizare stabilite prin prezentul document și a conditiilor prevazute in documentele ce il completeaza.

 

 1. Definitii

Client – Persoana care are sau obtine acces la continut si serviciu si care a plasat cel putin o comanda pe site;

Cont – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite unui singur utilizator accesul la sectiuni restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la serviciu, caz in care contine informatii despre client;

 

Continut– orice informatie aflata pe site sau disponibila in serviciu care poate fi vizitata, vizualizata sau accesata de utilizator/client prin intermediul unui echipament electronic;

–continutul oricarei comunicari trimise utilizatorilor/clientilor de catre S.C. Photography Art Concept S.R.L. prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– informatii legate de produsele sau preturile practicate de S.C. Photography Art Concept S.R.L. intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele, serviciile sau preturile  practicate de catre un tert cu care S.C. Photography Art Concept S.R.L. are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la .C. Photography Art Concept S.R.L. sau alte date ale acesteia;

Contract – reprezinta inţelegerea consensuala la distanţa intervenita intre .C. Photography Art Concept S.R.L. şi client cu privire la vanzarea, respectiv achiziţionarea, unuia sau mai multor produse de pe site, prin lansarea unei comenzi de catre client şi acceptarea ei de catre vanzator, cu respectarea prevederilor legale şi a Termenelor şi Conditiilor;

Document – prezentele Termene si Conditii;

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica sau alta forma de comunicare la distanţa (e-mail, sms) asupra produselor si/sau a promotiilor desfasurate de S.C. Photography Art Concept S.R.L. intr-o anumita perioada;

Produse – Orice bunuri (produse) care sunt puse la dispoziţia utilizatorului de catre S.C. Photography Art Concept S.R.L. in vederea achiziţionarii, contra cost, prin utilizarea site-ului.

Serviciu – Serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe sectiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii utilizatorilor de a contracta produse folosind mijloace exclusiv electronice, inclunzand si alte mijloace de comunicare la distanta (telefonic). Produsele oferite prin intermediul acestui site sunt disponibile pentru livrare oriunde pe teritoriul Romaniei.

Site – domeniul www.madalinacatinean.com si subdomeniile acestuia.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Utilizator – Persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare electronic, care nu are un cont creat si nu a plasat nicio comanda pe site.

Tranzactie – operaţiunea de plata, respectiv incasare, a unei sume de bani ca urmare a vanzarii, respectiv achiziţionarii, unui produs prin intermediul site-ului.

 1. Dispozitii generale

S.C. Photography Art Concept S.R.L. poate modifica in orice moment acest document sau datele de pe website-ul www.madalinacatinean.com sau conținutul acestuia pentru a reflecta modificari ale legislatiei, ale politicilor interne sau ale tehnologiei folosite, făra o notificare prealabila. Orice modificari aduse documentului vor intra in vigoare in cazul serviciilor doar pentru comenzile inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site.

S.C. Photography Art Concept S.R.L. este in drept sa publice sau sa stearga anumite comentarii sau conturi ale utilizatorilor.

S.C. Photography Art Concept S.R.L. are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a produselor, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara anunt sau notificare prealabil/a.

S.C. Photography Art Concept S.R.L. va depune eforturile tehnice pentru asigurarea functionarii in bune conditii a site-ului. In cazul in care vor exista intreruperi in functionare sau imposibilitati de accesare de catre utilizatori / clienti pe o perioada determinata de timp S.C. Photography Art Concept S.R.L. nu va fi raspunzator fata de nicio persoana pentru nicio dauna sau pentru pierderi suferite, rezultate direct sau indirect ca urmare a folosirii necorespunzatoare a servicului furnizat, a nefunctionarii serviciului din motive de ordin tehnic si/sau din actiunea unor terti.

S.C. Photography Art Concept S.R.L. va depune diligentele necesare pentru realizarea scopului site-ului si nu are nicio responsabilitate cu privire la continutul postat de utilizatori in cadrul serviciilor.

S.C. Photography Art Concept S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va afecteze computerul sau alte echipamente electronice in urma accesarii sau utilizarii acestui site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe site.

 1. Reguli de utilizare a site-ului

Este interzisa utilizarea site-ului pentru promovarea sau comercializarea pe acesta a altor bunuri sau servicii decat cele prezentate de catre S.C. Photography Art Concept S.R.L..

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are un caracter ilegal, abuziv, licentios, calomniator, vulgar, instigator, amenintator, pornografic sau profanator, sau orice alt material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni sau care are putea conduce la atragerea raspunderii civile ori ar reprezenta o incalcare a unor alte prevederi legale.

Este interzisa accesarea site-ului sau utilizarea serviciilor intr-un mod de natura a avaria, dezactiva, supraincarca sau deteriora vreun server sau retele conetate la vreun server sau care ar putea influenta utilizarea serviciilor de catre orice alt utilizator.

Este interzisa orice stergere, adaugare, inserare, modificare a unor informatii aflate pe site, precum si orice incercare de a obtine acces neautorizat la site, la conturile altor utilizatori, la sisteme sau retele de computere conectate sau la orice alte servicii prin fraudare, decodificare de parole sau prin orice alte mijloace, inclusiv prin exploatarea unui mijloc pus la dispozitie in mod neintentionat de catre S.C. Photography Art Concept S.R.L., fiind interzisa si instrainarea contului.

Orice incalcare a dispozitiilor din prezenta sectiune, poate conduce la blocare permanenta sau temporara a accesului la site si la obligarea autorului acesteia la plata despagubirilor pentru prejudiciul cauzat.

Administratorul isi rezerva dreptul de a dezvalui oricand orice informatii a caror dezvaluire este necesara pentru a respecta orice lege, reglementare, procedura judiciara sau solicitare a organelor statului.

Serviciul nostru nu se adresează nimănui sub 18 ani („Copii”).

 

Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la copiii sub 18 ani. Dacă sunteți părinte sau tutore și știți că copilul dumneavoastră ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să ne contactați. Dacă descoperim că un copil sub 18 ani ne-a furnizat informații personale, vom șterge imediat aceste informații de pe serverele noastre.

 

 1. Proprietatea intelectuala si industriala

Continutul site-ului, astfel cum este definit in preambul, incluzand fara limitare toate textele si imaginile statice, imagini dinamice si/sau continut multimedia, butoanele, simboluri comerciale, marcile si/desenele sau modelele comerciale sunt proprietatea exclusiva a S.C. Photography Art Concept S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorii/clientii pot folosi continutul site-ului exclusiv in scop informativ, necomercial sau personal, fiindu-le interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integral sau modificata a continutului acestui site in alte scopuri, decat daca se permite acest lucru prin exceptii de la legile aplicabile privind dreptul de autor sau prin acordurile exprese din partea S.C. Photography Art Concept S.R.L..

In masura in care doriti sa utilizati, sa preluati, sa copiati ori sa distribuiti o parte din continut, va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa de email contact@madalinacatinean.com in care sa precizati continutul pe care doriti sa il utilizati, modalitatea efectiva in care intentionati sa il utilizati si scopul avut in vedere, acestea reprezentand ,,conditiile” acordului de utilizare. In lipsa unui acord scris prealabil din partea operatorului, orice distribuire, comunicare, copiere, expunere, reproducere, publicare, acordare de licenta de folosire, creare de opere derivate, transferare sau vanzare a continutului va fi considerata o incalcarea a Termenelor si Conditiilor, precum si a drepturilor de care beneficiaza titularii drepturilor de proprietate intelectuala asupra continutului.

Utilizatorii care publica/trimit orice fel de continut pe site au obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor ale unei terte persoane.

Comentariile/testimonialele de pe website sau de pe alte platforme gestionate de catre S.C. Photography Art Concept S.R.L., sunt proprietatea intelectuala a utilizatorilor, insa pot fi folosite in scop de promovare de catre entitatea anterior enuntata.

 1. Informatii prezente pe site

Toate elementele folosite pentru descrierea produselor (cum ar fi, dar nu limitat la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentari grafice ori video) nu reprezinta o obligaţie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare şi informare. Din acest motiv, va solicitam ca inainte de efectuarea unei comenzi, sa verificaţi cu atenţie caracteristicile produsului astfel cum apar prezentate pe site.

S.C. Photography Art Concept S.R.L. depune toate eforturile pentru asigurarea corectitudinii şi completitudinii datelor şi informaţiilor publicate pe site, inclusiv cu privire la descrierea produselor, precum si preţurile indicate.

Produsele care fac obiectul vanzarii in cadrul unei promoţii sau campanii de orice tip se vor supune şi termenilor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii şi care va fi anunţata in mod corespunzator in prealabil. Utilizatorii/clientii sunt rugaţi sa citeasca termenii şi condiţiile aplicabile unei anumite campanii sau promoţii inainte de efectuarea unei comenzi cu privire la produse care fac parte din respectiva campanie sau promoţie.

 1. Conformitatea produselor si garantii

Daca sunteti consumator, iar la livrare constatati ca un produs nu corespunde comenzii dvs. (acceptata si confirmata de noi potrivit acestui document), ne puteti solicita (A) sa il reparam sau (B) sa il inlocuim fara vreo plata din partea dumeavoastra, in 15 zile calendaristice de cand ne-ati informat (daca repararea sau inlocuirea se aplica acelui tip de produs si e posibila) sau (C) sa va restituim pretul platit (cu conditia sa ne returnati produsul pe cheltuiala noastra – cand va solicitam acest lucru).

Pentru mai multe detalii referitoare la returul produselor in termen de 30 de zile de la livrarea acestora va rugam sa accesati documentul politica de retur.

In general, produsele nealimentare sunt insotite de o garantie legala de 2 ani de la data la care vi le livram si de garantia producatorului (acolo unde este cazul). Fac exceptie produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, caz in care termenul de garantie se reduce la aceasta durata.

Garantia oferita nu va afecteaza celelalte drepturi stabilite de legislatia aplicabila.

Daca nu sunteti consumator: trebuie sa verificati toate produsele imediat ce le-ati primit şi, in 5 zile lucratoare de la livrare, sa ne informati in scris privind orice neconformitate a produselor. Daca nu primim o asemenea informare din partea dumeavoastra in termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate de dumeavoastra si nu veti mai putea invoca neconformitati ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiente, etc.).

S.C. Photography Art Concept S.R.L. livreaza în format digital doar fotografii prelucrate profesional, iar cele neprelucrate nu se livreaza clientului.

Pentru orice intrebari legate de garantie, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@madalinacatinean.com sau prin intemediul paginii de contact a site-ului.

 1. Dreptul de denuntare unilaterala (Retragere)

Operatorul economic / profesionistul este obligat sa asigure consumatorului dreptul de retragere care poate fi exercitat intr-un interval de 14 zile, insa sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta (art. 16).

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email contact@madalinacatinean.com, urmand a expedia pe cheltuiala dumneavoastra prin curier la adresa din mun. București, str. Liviu Rebreanu, nr. 35F, bl. Corp A, et. 7, ap. 715, sector 3, mentionand obligatoriu numarul de telefon +40 728732179 pentru contact. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. Dupa ce verificam ca produsele returnate corespund calitativ, suma platita initial va fi rambursata integral in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

S.C. Photohraphy Art Concept S.R.L. va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in in cel mai scurt timp, sau in maxim 5 zile calendaristice: contact@madalinacatinean.com

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica conditiile mentionate la rubrica Litigii.

S.C. Photohraphy Art Concept S.R.L. își rezerva dreptul de a-ți selecta clienții în cazul în care situația o impune, cu motive temeinic justificative.

 1. Confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal

Desi Politica de confidentialitate nu face parte din conditiile folositii website-ului si a serviciilor/produselor este recomandat sa o cititi pentru a fi la curent cu drepturile dvs. de a gestiona, actualiza sau sterge informatiile.

S.C. Photography Art Concept S.R.L. va asigura confidentialitatea tuturor datelor furnizate in scopul preluarii comenzii si livrarii serviciilor.

Pentru informatii detaliate referitoare la politica privind protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati sectiunea Protectia datelor GDPR.

Politica de cookie-uri serveste exclusiv pentru buna functionare a site-ului, acest instrument fiind folosit in conformitate cu dispozitiile legale. Pentru informatii detaliate privind politica de cookies, va rugam sa accesati sectiunea Politica utilizare cookies.

 1. Promovarea produselor si ofertelor

Pentru promovarea produselor si ofertelor disponibile S.C. Photography Art Concept S.R.L. poate trimite Newslettere.

Utilizatorului/clientului care a optat pentru primirea acestora, in mod direct sau prin intermediul partenerilor comerciali, cu asigurarea/respectarea confidentialitatii privind datele furnizate de utilizator/client, prin diferite mijloace, cum ar fi prin e-mail, orice alt mijloc electronic de comunicare echivalent (cum ar fi SMS etc.)

Utilizatorul/clientul are dreptul de a renunta oricand la optiunea exprimata initial astfel:

– Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere sau alerte primite;

– Prin contactarea S.C. Photography Art Concept S.R.L., conform  informatiilor de contact existente in site.

Tot in scopul promovarii serviciilor si produselor comericializate S.C. Photography Art Concept S.R.L. are dreptul de a publica imaginile/videoclipurile din timpul sedintei foto/evenimentului pe website-ul www.madalinacatinean.com, pe platformele de socializare Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest sau Youtube, iar beneficiarul are dreptul de a solicita stergerea/modoficarea lor in orice moment, folosind adresa de e-mail contact@madalinacatinean.com, numarul de telefon +40 728732179 sau prin intermediul postei la adresa din mun. București, str. Liviu Rebreanu, nr. 35F, bl. Corp A, et. 7, ap. 715, sector 3.

 1. Raspundere

S.C. Photography Art Concept S.R.L. nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre S.C. Photography Art Concept S.R.L. a oricareia din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Cu toate acestea, in masura in care limitarea raspunderii conform celor de mai sus nu este posibila, intinderea raspunderii S.C. Photography Art Concept S.R.L. pentru orice prejudiciu cauzat se va extinde doar pana la concurenţa contravalorii produselor care au format obiectul comenzii in baza careia a fost generata fapta cauzatoare de prejudicii.

S.C. Photography Art Concept S.R.L nu este responsabila de daca utilizatorul a instrainat contul parola, contul sau a furnizat informatii incorecte sau incomplete și nici de ulilizarea fotografiilor/imaginilor video folosite de catre clienti in alte scopuri decat cele pentru care au fost create.

 1. Sesizari / Reclamatii

Pentru sesiari sau reclamatii legate de prezentul document clientul are la dispozitie formularul de contact din cadrul site-ului sau la dresa de e-mail contact@madalinacatinean.com. Sesizarile vor fi analizate în decurs de 5 zile de la primirea lor, urmand ca de indata după solutionarea lor să ii fie comunicat clientului un raspuns.

 1. Legislatia aplicabila

Prezentul document este guvernat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată și legea romana în vigoare.

In cazul unor eventuale dispute cu privire la acest document, se va încerca mai întai solutionarea acestora pe cale amiabila prin intermediul adresei electronice contact@madalinacatinean.com, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, disputa va fi solutionata de catre instantele judecatoresti competente din Romania.

In acelasi sens, in cazul in care tranzactia dintre dumneavoastra si noi a fost incheiata prin intermediul site-ului, in conformitate cu Regulamnetul ( UE) nr. 524/2013, va informam ca aveti dreptul de a solicita solutionarea disputei pe cale extrajudiciara, prin intermediul platformei de solutionare online a litigiilor, accesibila la adresa de internet https://ec.europa.eu/consumers/odr sau va puteți adresa Autoritatii Nationale pentru protectia consumatorilor la adresa de de internet https://anpc.ro, in cazul unor nemultumiri legate de produsele sau serviciile oferite.